GLOBOS kontakt centar

+381 11 36 36 958

Centar za pomoć na putu

Pomoć na putu dostupna vam je 24/7

011 36 36 959

Prijava šteta

Obavestite nas o šteti pozivom na telefon

i ispunjavanjem jednostavne forme

stete@globos.rs

Obaveštenje za akcionare

Zašto biram
Globos osiguranje?

Zašto biram <br> Globos osiguranje?

01

Brz i lak dogovor

Pozovite nas, svratite ili popunite on line upit i polisa stiže na Vaš mail

02

Brza isplata štete

Ključni faktor zadovoljstva klijenata

03

Odlična usluga

97% naših klijenata je ocenilo uslugu Globos osiguranja ocenom 10

04

Sigurnost

Globos osiguranje, broj 1 u Srbiji sa ažurnošću rešavanja odštetnih zahteva u osiguranju od autoodgovornosti u 2020. i Q1 2021.

O Globos osiguranju

O Globos osiguranju Sertifikati

Globos osiguranje nije tipična osiguravajuća kuća, već osiguravajuća porodica kojoj je stalo do njenih klijenata, njihovih porodica, njihovih biznisa, putovanja, plodova njihovih njiva i bašta. Od samog osnivanja u poslovanje Globos osiguranja, jedine domaće privatne osiguravajuće kuće, je utkana ideja sigurnosti klijenata. Korak po korak se širi paleta proizvoda iz oblasti neživotnog osiguranja, a sa njom raste i porodica profesionalnih osiguravača. Kao respektabilni i pouzdan osiguravač za sve vrste neživotnog osiguranja, radimo na širenju mreže širom Srbije, kako bismo bili što bliži klijentima.

U februaru 2020. godine British Motors je kupovinom 87,5% upravljačkih akcija, učinio Globos osiguranje članom svoje velike poslovne porodice.

Globos osiguranje je vodeća osiguravajuća kuća u ažurnosti rešavanja odštetnih zahteva što je ključan parametar Narodne banke Srbije prilikom ocenjivanja pouzdanosti osiguravajućih kuća. Na ovaj način, Globos osiguranje potvrđuje ozbiljnost svog poslovanja i posvećenost klijentima kojima ovaj podatak pruža sigurnost u isplatu štete u situacijama kada se dogodi osigurani slučaj.

Zahvaljujući partnerskom i prijateljskom odnosu sa klijentima, već 27 godina Globos osiguranje sa ponosom može da se pohvali da je, kako njegov slogan kaže Siguran životni oslonac.

Radujemo se našoj saradnji!

Dobrodošli u porodicu Globos osiguranja!